Újabb szereplők – Stephen Fry, Ryan Gage és Conan Stevens

PJ a Facebookon újabb szereplőket jelentett be.

Tóváros urának szerepében Stephen Fry-t láthatjuk majd, Ryan Gage alakítja a tisztviselőjét, Azog nevű orkot pedig Conan Stevens.

Stephen Fry

Ryan Gage

Conan Stevens

Jackson ezt írja:

Még néhány Hobbit szereplős hír mára. Ahogy az első forgatási egység végére érünk (egy három hetes szünetünk van, mialatt elvégzünk néhány vágási és vizuális effektes munkát, továbbá felkészülünk az elkövetkezendő nagy jelenetekre), azokkal a szereplőkkel is foglalkozunk, akik a történet későbbi jeleneteiben szerepelnek.

Nagyon nagy örömmel erősítem meg, hogy Stephen Fry fogja játszani Tóváros urát. Több éve ismerem Stephent, és együtt csinálunk egy Dambusters filmet. Nemcsak kiváló író, hanem fantasztikus színész is, emlékezetes lesz az alakítása.

Tóváros urának tisztviselőjét, Alfridot Ryan Gage játssza. Ő egy nagyon jó, fiatal színész, akinek eredetileg egy kisebb szerepet szántunk, de annyira megkedveltük, hogy egy nagyobb szerepet adtunk neki, Alfridét.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, Conan Stevens fogja játszani az Azog nevű orkot (valami különös oknál fogva az orkokat sosem hívják Rogernek, vagy Dennis-nek). Igen, a neve Conan! Hát nem nagyszerű? Azogot Conan játssza! Itt egy fotó rólam és Conanről… Elég magas vagyok, azt hiszem körülbelül 6 láb 5-6 hüvelyk, ebből kitalálhatjuk, milyen magas is Conan! Mindent megtudhatsz róla a www.conanstevens.com -on.

PJ és Conan Stevens

Mozgalmas napoknak nézünk elébe, most is épp kocsiba pattanok, de figyeljetek, mert a 20 kérdésre hamarosan jönnek a válaszaim . Köszönöm mindet, sok nagyon jó kérdés van. Már mindegyiket átnéztem, és van egy kész listám.

Forrás: Peter Jackson Facebook oldala

Reklámok

~ Szerző: moreliniel - 2011 május 19..

Ide várjuk a hozzászólást! :-)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: