Új szereplők – Evangeline Lilly és Barry Humphries

PJ a legfrissebb Facebook bejegyzésében új szereplőket üdvözöl: Evangeline Lillyt és Barry Humphries-t, valamint megerősíti Luke Evans és Benedict Cumberbatch szereplését.

Evangeline Lilly

Barry Humphries

Bejegyzésében ezt írja:

Hűha! Végre megint eljutottam oda, hogy új bejegyzéseket írjak. Az első forgatási egység végére értünk, és nekiláttunk a helyszínek felderítésének. Többet erről majd később írok… Ma nagy izgalommal jelentem be, hogy két új szereplő csatlakozik hozzánk, a második egység forgatása során.

Evangeline Lilly egy új karaktert játszik: Taurielt, az erdő tündét. A neve azt jelenti, Bakacsinerdő leánya, ennél többet egyelőre nem mondok, hadd találgassatok. (Nem, nem fűzik romantikus szálak Legolashoz!). Az nem titok, hogy milyen tehetséges és érdekes színésznő Evangeline, nagyon örülünk és nagyon izgatottak vagyunk, hogy ő lesz az, aki az első erdő tündét életre kelti.

Annak is nagyon örülök, hogy Barry Humphries játssza a Nagy Koboldot, oly módon, ahogy Andy Serkis Gollamot. Barryt talán leginkább az üzleti és társadalmi kapcsolatai miatt ismerik, mint Dame Edna Everage megformálóját. Lelkes támogatója az igazságtalanul megrágalmazott ausztrál politikusnak, Sir Les Pattersonnak. Mindamellett szabadidejében Barry kiváló színész is, alig várjuk, hogy a Nagy Kobold király bőrébe bújjon, ez a szerep különleges érzékenységet, és érzelmi mélységet kíván.

Evangeline és Barry, valamint a wales-i Luke Evans (mint Bard), Benedict Cumberbatch (mint Smaug), zárják a főbb szereplők sorát. Alig várom, hogy belemerülhessek az új jelenetekbe.

Hamarosan több információval jelentkezem, és a kérdéseitekre adott válaszaim áradatával. Bocsánat a késedelemért.

A képekre kattintva megnézheted a színészek IMDb adatlapját.

Luke Evans

Benedict Cumberbatch

Forrás: Peter Jackson Facebook oldala

Reklámok

~ Szerző: moreliniel - 2011 június 19..

Ide várjuk a hozzászólást! :-)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: